Kwekerij Bloeiers

BloeiersBloeiers is een kwekerij aan de Wierweg 24 in Slootdorp waar in het voorjaar eenjarige zomerbloeiers en in het najaar bijzondere siervruchten geteeld worden. Deze kwekerij is 2 periodes per jaar open voor particuliere verkoop. Van half april tot ongeveer 21 juni en van eind augustus tot en met de eerste week van oktober is Bloeiers geopend voor publiek.

In het voorjaar heeft u de keuze uit zo’n 500 verschillende soorten eenjarige zomerbloeiers, kruiden en prachtige hang- en terraspotten uit eigen teelt. Daarnaast is er een grote keuze uit opgemaakte manden en bakken. Ook vullen wij uw bakken op aanvraag.

In de zomer en het najaar ondergaat de kas bij Bloeiers een metamorfose! We telen dan heel veel verschillende eenjarige siervruchten. De meeste van deze vruchten zijn afkomstig van eenjarige klimmende planten, die mooie decoratieve vruchten geven die lang houdbaar zijn. Voorbeelden hiervan zijn diverse sierkomkommers en kerstklimmers (of diplocyclos). De meeste van deze vruchten worden geleverd aan de groothandel en liggen bij bloemisten door heel Europa.

Een aantal van deze sierlijke vruchten zijn eetbaar en soms ook erg smaakvol! We telen o.a. verschillende soorten aubergine’s, bonen, tomaten, courgettes en pepers.

Kom en laat je verrassen bij Bloeiers!

Voor meer informatie kijk op onze site www.bloeiers.nl