De markt

7 & 8
september 2024
Hoornseweg 16 
Middenmeer

Boerenversmarkt terug van weggeweest

De organisatie van de Boerenversmarkt in de Wieringermeer maakt zich op voor de achtste editie van dit proef- en beleefevenement, welke dit jaar plaatsvindt op zaterdag 7 en zondag 8 september. Op de Boerenversmarkt presenteren meer dan 40 boeren, tuinders en andersoortige versproducenten hun streekproducten aan het publiek. De variatie in producten is uitgebreid.

Rudolf Hopmans, een van de organisatoren, legt uit: ‘we zijn enthousiast nu we merken dat de kraamhouders die eerder op onze markt stonden graag weer terug komen en horen van zowel publiek als deelnemers dat iedereen blij is dat we het dit jaar weer organiseren. De markt wordt weer heel divers met groenten, fruit, zuivel, vis, vlees, snoeperij, planten en bloemen. Net als voorgaande jaren vindt de markt weer binnen plaats. Het succesconcept van het contact tussen boer en burger, het uitwisselen van ideeën en recepten blijft staan. We hebben er weer enorm veel zin in!’

Naast de markt zijn er ook een aantal randactiviteiten rondom de markt. Er is een springkussen en animatie voor de kinderen en er zijn natuurlijk dieren met een hoog aaibaarheidsgehalte.

Kortom, zeker de moeite waard om ‘Vers te beleven’.