Evlac pindakaas

Het Evlac principe: 
Eerlijk, Voedzaam, Lekker, Alternatief en Coöperatief

Wij van Evlac geloven in producten welke op een verantwoorde manier kunnen worden geproduceerd. Producten zonder allerlei vreemde toevoegingen en smaakversterkers. Dat is de voornaamste drijfveer van Evlac.
Het zelf maken zit de makers van Evlac in het bloed! Het is altijd de drijfveer geweest om producten te produceren welke met aandacht zijn geproduceerd. Opgegroeid op een kaasmakerij in De Weere is het zelf maken van producten altijd weer een ontdekking en een uitdaging geweest. Dat zoveel mensen hiervan kunnen genieten geeft ons de voldoening om producten te maken. Ook bij Evlac ervaren wij dat. Producten zoals pindakaas, Cashewkaas en aardbeienjam vinden al jaren de weg naar een tevreden klant. Wat een feest!
Evlac ontwikkelt steeds nieuwe producten, zoals Evlac’s notenkaas en courgette op zuur. De producten worden eerst uitgebreid getest door een testpanel en daarna op iets grotere schaal via de verkoopkraam in Venhuizen. Pas wanneer een nieuw product daar ook in de smaak valt, wordt het product toegevoegd aan het assortiment.