Luuks speelgoed

Ik ben Christa Heemskerk uit Egmond Binnenluuks speelgoed

Ik ben in februari 2013 met Luuk-s Speelgoed begonnen nadat ik een leverancier had gevonden voor het agrarische speelgoed. De naam komt van mijn kleinzoon Luuk want mijn assortiment vind ik zelf nogal Luxe maar die naam  was al bezet toen werd het:

Luuk-s Speelgoed.

Ik verkoop via de webshop www.luuk-sspeelgoed.net o.a. loopwagens in diversen uitvoeren, tractors van het merk Rolly Toys en Big en dan de diversen merken o.a. Fend, Claes, John Deere, New Holland enz. met voor en achterladers maar ook losse onderdelen .

Maar ook voor het buitenspeelgoed van Smoby of leuke keukens voor de kleine dames van het merk Miele , verder vind u ook radiografisch speelgoed voor de grotere boys . Maar ook diversen tractor’s op schaal van de merken Siku, Schucco, Bruder en van Theo Klein om wat te noemen.

Natuurlijk heb ik op de markten niet alle grote speelgoedwagens mee ,maar kunnen wel met de marktkorting van 10% besteld worden. Verder heb ik diversen leuke kleine siku tractor’s in diversen uitvoeren, puzzels, maar ook helmen en div. uitvoeringen van boormachine’s voor de kleine man en van Globe tractors alles voor marktprijzen. En ik heb altijd de Grabbelton mee grabbelen voor €2,50 en altijd prijs voor de jongens en meisjes vinden ze enig.

Verder sta ik op diversen jaarmarkten in het land zoals de Oldtimer Festivals b.v. Zuuk, Meddo, Oene om een paar te noemen.

Ik zie er naar uit om u te ontmoeten en vele mensen te leren kennen ook tijdens het Diner.

Met vriendelijke groet,

Christa Heemskerk

Luuk-s Speelgoed