Goede doelen-diner

Diner 2017 ten behoeve van Stichting Make over Mansion 

De Boerenversmarkt 2017 werd op zondag 3 september afgesloten met een benefietdiner waarvan de opbrengst werd gedoneerd aan Stichting Make over Mansion.  Restaurant ‘Bij ons Thuys’ heeft een verrassend streekproductendiner verzorgd. Op de achtergrond sfeervolle loungemuziek ‘Ibiza Style’ door opkomend DJ’s Noa Soer en assistent Nino…. Het was een gezellige avond met een prachtige opbrengst voor Make over Mansion: maarliefst 2560 Euro! daar bovenop deden zowel Rotary Club Wieringen/Wieringermeer en Lions Club Wieringermeer een gulle gift waarmee Make over Mansion weer een ziek kind aan een mooie slaapkamer kunnen helpen. 

Stichting Make over Mansion zet zich in voor kinderen die doorziekte langdurig aan huis gebonden zijn door een droompaleis van hun slaapkamer te maken!
Een plek waar zij helemaal tot rust kunnen komen en genieten van hun eigen kamer. We doen dit samen met de mensen die dicht bij het kind staan: familie, vrienden, school, specialisten, ondernemers, donateurs en andere vrijwilligers.